Hembesök

Mitt i natten sitter jag och kan inte sova. Är inte hemma längre, utan hos mina föräldrar.
Eftersom jag är sjuk (på bättringsvägen äntligen, men inte frisk), har foglossning och sambon dragit iväg på övning utomlands, så tyckte de flesta att det var smartast att jag slapp springa till o från dagis (hemsk backe 4 ggr/dag) och upp o ner i trapporna med hunden 6-8 ggr/dag samt gå o handla osv.. inget bra att inte ha körkort och knappt känna någon när man dessutom är i väntans tider och har anlag för att få barnen för tidigt (kom själv flera v för tidigt...) så det var inte så mycket att diskutera.
Jag kan erkänna att det är rätt skönt att slippa laga mat o städa så mycket som jag annars hade fått göra, det gäller bara att underhålla sonen nu när han inte går på dagis för tillfället.

Idag har min kusin varit här med sin jämnåriga son o ettåriga dotter så killarna fick leka lite, vi har också köpt en overall till lillebror, jag trodde att vi skulle behöva springa in på Factory Outlet (hatobjekt nr 1 i den här stan för mig) och kolla efter en sån, men det fanns på den lilla barnklädesaffären bredvid ICA.. så praktiskt!

Imorgon (ok, tekniskt sett idag eftersom klockan passerat midnat..) så ska vi åka till sonens farmor i min gamla hemstad, får se om sonen fortfarande har koll på var man ska plinga för att komma av på rätt ställe, hehe.
Vi hoppas på att få träffa hans nya kusin som kom för någon dryg månad sedan också, och faster och de större kusinerna vore också kul! Vi får se hur det går, de har ju så mycket för sig för det mesta, hehe.

Vi ska också försöka hinna åka till min mormor och sno åt oss lite krikon och plocka lite blåbär och göra lite smaskig paj, dessutom köpa presenter och fira några släktingar som fyllt år sedan vi var här sist.

Sen ska vi försöka muta någon att hänga med oss till stallet och rida lite på Lyster, och det ska vi vänta ungefär en vecka med, för inom ca en vecka kommer det valpar om allt går som det ska också!
(borderterriervalpar)
Dessutom finns en massa söta får att hälsa på, så det finns att kolla på!

I övrigt kommer jag nog att terrorisera min kusin och hoppa runt i affärerna inne i min gamla hemstad för att se om jag hittar lite babysaker som jag vill ha klara (babysitter bland annat). Sen får vi se vad det blir.
Vi stannar här så länge som åtminstone till den 18:e, så jag kommer nog tvinga sambon att köpa nya blommor när vi kommer hem för de lär ju vara tämligen döda när vi kommer hem tyvärr.. Skulle kanske fyllt upp badkaret med lite vatten och ställt dem där, men då hade de väl dött av övervattning istället.. svårt när man ska vara borta så länge :/

Nåja. Smällar man får ta! Vi har ju inte så många blommor faktiskt.. på gott o ont.

Nu ska jag lyssna på Annika Lantz som läser sin bok 9 1/2 månad. Den är rätt rolig, rekommenderas!
Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0