Torpedvarning

Hurra, jag har haft premiär. Jag har upplevt min första natt (av många?) där jag lekt torped i sängen, bara snurrat runt, runt och inte kunnat sova. Min kropp verkar tycka att det är överkurs att tillåta andning samtidigt som man får sova, eller så är det den lilla i magen som tycker att mamma ska härdas från start. (Ok, jag medger att jag har en oförskämt lindrig graviditet, ingen halsbränna, inget illamående, inget direkt jobbigt annat än just foglossning och tryck på lungorna nu då.. så det kanske var dags..)
I kombination med att jag hade feber både igår kväll och idag så känner jag mig inte på topp, kan man säga, men som tur är så är det i alla fall ingen jättefeber jag har, bara omkring 38,5.. Men eftersom vi ska till Uppsala idag och kolla ultraljud för att få ett definitivt besked om hur gammal bebben är egentligen (dålig apparat här i stan gjorde det omöjligt att se mer än någotsånär..kasst!) så känns det lite störande att fortfarande vara hängig. Får väl nämna saken och kanske be om koll för svininfluensa så man inte utsätter sig för onödiga risker, jag tillhör ju trots allt en av riskgrupperna. Sen ska man ju inte måla fan på väggen, jag tror ju inte att det är något speciellt, men man ska väl vara lite försiktig antar jag..
Så nu vet ni vad vi gör idag. Ska kolla om man ser könet också. Skulle vara skoj med en tjej, eftersom sonen finns, men å andra sidan tror jag sonen uppskattar en kille mer, så egentligen spelar det ju ingen roll..

See ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0