Sjukling=hemmahelg

Idag skulle vi inte alls ha varit hemma, vi skulle ha åkt till sambons mamma och hälsat på. Tyvärr blev sonen lägligt jättefebrig igår kväll, och även om det försvunnit under natten så känns det onödigt att riskera att åka iväg och han kanske blir dålig ikväll igen, jag vet att det hänt att man trott sig vara frisk men sen kommer det tillbaka.. Därför stannar vi hemma i helgen och åker iväg nästa helg istället. Det funkar det också ju.
Faktum är att det är rätt skönt att stanna hemma, eftersom det gör att sonen och sambon får lite kvalitetstid, något de kanske inte får så mycket av när sambon jobbar hela dagarna och sonen är på dagis. Det är nog bra det här.
Vi ska försöka masa oss iväg och köpa magnesium och lite alvedon ifall det blir mer feber ikväll, magnesiumet ska visst hjälpa mot foglossning i viss utsträckning, vi testar i alla fall, det kan ju knappast bli VÄRRE åtminstone.
Får se om det blir en snabbshopping med lite frityrolja och färdig stuvning så det går att fixa varma mackor och fritera bananer eller något annat gott.
Så ligger planen idag i alla fall...

Kommentarer
Postat av: Gun

Ibland kan det faktiskt vara ganska skönt att bli "tvingad" att stanna hemma och ta det lugnt. Lycka till med magnesiumet. Jag hade också foglossning under min sista graviditet, det är inte kul!

2009-08-16 @ 18:01:17
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Sofia

Friterad banan är ju hur gott som helst! Länge sen jag åt det nu... Det kanske får bli i dagarna.

2009-08-16 @ 18:24:21
URL: http://sofiakarlssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0