Kissie verkar impopulär

Kollade på Bloggkommentatorerna som jag gör ibland, och de kommenterade att Kissie inte var så poppis när hon klagade på att mobilen spärrats just i samma veva som Michael Jackson dog.

Hmm. Det kan ju låta lite känslokallt, men att inte mindre än 418 pers innan jag själv har kommenterat saken på de mest varierande sätt känns som att hon inte är så poppis.. Sen är hon ju specialist på att att provocera, och kan sin sak. Men seriöst, har svenska befolkningen inget bättre att göra än att svära över henne? Alla VET väl vid det här laget att Kissie inte är så jäkla pussig av sig, snarare värsta taggtråden som klagar på det mesta och de flesta.. So what liksom?

Dessutom kan jag (motvilligt) hålla med Kissie om poängen, jag fattar att för HENNE är mobilstrulet mer relevant än MJ:s död, det påverkar ju inte henne personligen på samma sätt som att hon inte kan ringa. Sen att det låter förbaskat illa det är en annan femma ju..

Men ingen, verkligen INTE NÅGON borde vara förvånad över det inlägget. Hela världen kretsar runt Kissie, har ni inte fattat det förr, så har jag talat om det nu.. OMG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0